Ajuntament de Beniarjó versión Castellano

castellano

Ajuntament de Beniarjó versió en Valencia

valencià

Saluda de lAlcalde
Juan Víctor Escrivà, Alcalde de Beniarjó

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Beniarjó, el nostre xicotet espai virtual que posem a la vostra disposició.

Com tots bé sabeu, internet s'ha convertit en un mitjà fonamental i indispensable de comunicació, per tant volem aprofitar aquesta web per a donar, tant als veïns de Beniarjó com als visitants, l'oportunitat de comptar amb el millor servici possible i apropar el poble de Beniarjó a la ciutadania. Pretenem que aquesta pàgina siga un instrument de comunicació amb el que pugueu conéixer els principals aspectes de la gestió municipal, així com obtenir informació sobre aspectes històrics, culturals i tradicionals de Beniarjó.

Des d'aquesta alcaldia voldria oferir-vos també aquesta web com una ferramenta per poder facilitar qualsevol tràmit i gestió amb l'Ajuntament, per això treballem contínuament per millorar-la i agraïm que ens feu arribar les vostres idees, suggerències i, per descomptat, les vostres queixes.

Espere, finalment, que tots els que visiteu aquesta web trobeu el que busqueu i que tots aquells que encara no coneguen Beniarjó puguen descobrir aquest poble, bressol i senyoriu d'Ausiàs March.

Juan Víctor Escrivà Morant
Alcalde de Beniarjó