Ajuntament de Beniarjó versión Castellano

castellano

Ajuntament de Beniarjó versió en Valencia

valencià

Atras
Comunicados
L'Ajuntament de Beniarjó ha adquirit dos equips de desfibril·ladors semiautomàtics.

19/07/2017

L'Ajuntament de Beniarjó ha adquirit dos equips de desfibril·ladors semiautomàtics. Els mateixos se situaran un en el Poliesportiu Municipal i l'altre en el cotxe de la Policia Local quan estiga de servici, en cas contrari es trobarà en les dependències del consistori.

Disfruta del verano con salud

18/07/2017

La Regidoria de Sanitat informa: Les temperatures extremes poden causar efectes en la salut de les persones. En la Comunitat Valenciana amb el canvi climàtic es prevé que els episodis de temperatures extremes vagen en augment, especialment les ones de calor. Cal adoptar una sèrie de mesures per a reduir al màxim els efectes sobre la salut.

Clausura temporal dels torradors

14/07/2017

Hem rebut la resolució del director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental per la qual s'ordena la clausura temporal dels paellers existents a l'àmbit de paisatge protegit del Serpis. Queden temporalment clausurats fins al 30 d'octubre, podent-se prorrogar dit termini en cas que les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Cinema d'estiu: juliol 2017

14/07/2017

La Regidoria de Cultura i Educació informa: Cinema d'estiu 2017. -Dimecres 19 de juliol: "¡Canta!" -Dimecres 26 de juliol: "Villaviciosa De Al Lado"   A les 22:30. Plaça Ausiàs March, Beniarjó